25 December 2006

Blote voeten

´s Morgens was de chauffeur nergens te bekennen! Maar we hebben hem gevonden en uit zijn bed gehaald. We hadden betaald voor de tocht en wilden hem toch ook wel maken. Echt heel geweldig was het niet, want hij zat chagrijnig achter het stuur en crosste als een bezetene door de duinen.

En om het compleet te maken, kregen we onderweg een lekke band....in het mulle zand! Hoe is het mogelijk. De chauffeur nam zijn tijd de band te wisselen, dus uiteindelijk hebben we de uren die voor de tocht waren gereserveerd doorgebracht bij een huisje middenin de duinen, tussen de hangbuikzwijnen. Heeft ergens ook wel weer z´n charme.



Ze verkochten er ananas en kokosnoot, dus dat maakte ook wel weer wat goed. De hangbuikzwijnen vonden het helaas ook heerlijk, dus je moest rennen zodra ze je hadden gespot.



Het huis was, zoals vele huizen in deze regio, gemaakt van stokken met daartussen modder. Ze nemen het niet zo nauw met het vullen van de gaten tussen de stokken, het is in principe toch warm. Dus het ziet er wel bijzonder uit.



Rest van de dagen in Jeri zelf rondgehangen. Het dorp bestaat uit 5 zandstraten en verder veel pousada´s en barretjes. Het draait eigenlijk allemaal om kunst en (kite)surfen. Heb nog even geprobeerd te windsurfen op de plank die een van de jongens had gehuurd. Kon redelijk staan op de plank, maar er stond zoveel wind dat zodra ik het zeil had gehesen, ik weer in het water lag. Gelukkig is dat tropisch warm.

Omdat alles van zand was, hoefde je de hele dag geen slippers aan. Top! Uit eten, naar een kroeg, shoppen........alles op je blote voeten!



Jeri grenst aan een nationaal park waar ontzettend veel ezels rondlopen.... je zag ze regelmatig over het strand sjokken.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

wat een plaatjes.....

dikke kus!

Wednesday, 27 December, 2006  

Post a Comment

<< Home