18 September 2006

Paramaribo by night

Dit weekend het nachtleven van Paramaribo ingedoken. Na een eerdere verwoedde poging is het nu wel geslaagd. Het blijkt allemaal om 1 discotheek te draaien, 'Starzz'. The place to be! Het bestond dit weekend ook precies een jaar, dus het was feest!
De muziek buldert in je oren, maar het was erg gezellig. Er komen vooral Surinamers en die lijken echt allemaal te kunnen dansen. We worden dan ook regelmatig de dansvloer opgetrokken. De discotheek heeft geen echte sluitingstijd, dus dan weet je het wel. Moet op de een of andere manier altijd het licht aandoen (ook hier).


Zaterdag weer een boottocht gemaakt. Met 15 man een boot gehuurd en naar Braamspunt gevaren, het noordelijkste punt, waar de rivier en de zee samenkomen. Er werd ons een zandstrand met palmbomen en dolfijnen beloofd, maar na een paar uur varen, bleek het niet meer dan een vervuilde zandstrip in een vissersdorpje.

Vrijwel geen boom te bekennen, dus het was lekker bakken. Maar de boottocht maakte veel goed, altijd lekker in een bootje op het water te zitten! En rood staat me goed ;-) Op de foto zie je het huis van een van de locale vissers en het openbaar toilet (je moest eerst op een soort tafel klimmen die tussen de golfplaten stond....de rest laat zich raden, zo ook de geur). Zondag was hangmat-dag!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hi San,

Lekker rood of ook al een beetje bruin?
Heb je het licht nu aan of uit gedaan? Of aan en uit?
Wat dansen ze daar? Salsa?

Groetjes,

papa

Tuesday, 19 September, 2006  
Anonymous Anonymous said...

hee kreeftje,

hangen de vellen er al aan?
sterkte met herstellen!

dikke zoen!

Tuesday, 19 September, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Ha die Suzanne,

Ik zou heel graag een paar daagjes met je meekijken in dat ziekenhuis! Het klinkt in ieder geval reuze interessant en soms een tikje risicovol! Let je wel op???

Heel veel succes weer!

Groetjes uit het ook zonnige Zeeland,

Francis

Tuesday, 19 September, 2006  

Post a Comment

<< Home